Søkeresultat

"" gav 170 treffer

Ledig stilling Projektledare, ATS Kraftservice AB, Hela Sverige

Projektledare till ATS Kraftservice ATS Kraftservice expanderar, därav söker vi efter fler och bra medarbetare till vår organisation. Om rollen Som projektledare hos ATS Kraftservice har du ett totalansvar för dina projekt. Våra projektledare plan...

Ledig stilling Elmontör / Distributionsmontör, ATS Tjänster, Helsingborg med omnejd

Om rollen Som elmontör hos oss på ATS Tjänster kommer du att arbeta med alla förekommande arbeten inom lokalnät 0,4 kV – 24 kV, vilket innefattar såväl jordkabelarbeten som luftledningsarbeten, kabelskåpsbyten samt arbete i fördelningsstationer. V...

Ledig stilling Medarbetare till Fräsverksamheten, Peab Asfalt, Syd, Mellersta och Norra Sverige

Peab Asfalt AB - ett dotterföretag i Peabkoncernen - är ett av Sveriges största företag med tillverkning och utläggning av varm, halvvarm och kall asfalt. Peab Asfalt tar nu steget vidare och utvecklar asfaltfräsning i egen regi. Därför söker vi e...

Ledig stilling Åpen søknad, Peab AS, Norge

Peab er en langsiktig og trygg arbeidsgiver, som prioriterer helse og et sikkert arbeidsmiljø. Vi søker deg som er engasjert, tar ansvar og vil jobbe, trives og utvikles hos Nordens samfunnsbygger. I Peab får du være med på å bygge fremtidens bære...

Presserom

Her finner du logoer, profilfarger og skrifttyper som kan benyttes i Peab Bjørn Bygg.

Bærekraft

Alt vi i Peab planlegger og gjennomfører skal være i tråd med våre forretningsetiske retningslinjer. Dette er vår definisjon på det å være en bærekraftig samfunnsbygger.

Byggservice Tromsø

Vi utfører alle type prosjekter for privatkunder og proffmarkedet innen nybygg, tilbygg og rehabilitering. Med noen større aktører har vi rammeavtaler.

Referanseprosjekter

Her finner du ett utvalg av våre oppdrag i byggserviceavdelingen i Tromsø

Studenter og lærlinger

I Peab Bjørn Bygg sørger vi for at våre lærlinger får en god og nødvendig oppfølging gjennom hele læretiden.

Vår historie

Bjørn Bygg har lange tradisjoner innen bygg og anlegg i Nord-Norge og har spesielle røtter mot Nord-Troms på grunn av starten i Birtavarre.

Peabs håndtering av personopplysninger

Det er viktig for Peab at du skal føle deg trygg på at vi behandler dine personopplysninger på en sikker og lovlig måte. Vi vil være så åpne og transparente som mulig med hvordan vi samler inn og ellers behandler dine personopplysninger.

Samfunnsengasjement

Peabs samfunnsengasjement er rettet inn mot unges utdanning, lokale samfunnsbyggerprosjekter, mentorskap og bærekraftig sponsing.

Mangfold og likestilling

Hele byggebransjen har innsett at vi må endres med omverdenen når det gjelder mangfold og likestilling. Det handler om å overleve som bedrift. Bransjen har fortsatt en lang vei å gå, og Peab er intet unntak.

Bad og våtrom

Vi har bygget og restaurert hundrevis av bad og våtrom, og har en unik erfaring som kommer våre kunder til gode.

Ildsted og pipe

Vi har egen mureravdeling under ledelse av en meget erfaren murmester.

Utvalg mindre prosjekter

Utvalg av mindre prosjekter fra 2016 til 2019. Bikuben selskapslokale, Stakkevollveien 51, Vestavinden 44, Trafostasjon Charlottenlund, Saga Hotell, enebolig Bjørkås og trafostasjon på Ringvassøy.

template
template
template

template

template

template

template

Beskrivelse
template
Byggetid
template
Kunde
template
Kontraktssum
template
Arkitekt
template
Grunnarbeid
template
template
template
template
template
template
template
template
template
template
template
template
template
Vi bruker cookies. Du aksepterer bruk av informasjonskapsler ved bruk av dette nettstedet.