Om oss

Peab Bjørn Bygg er en av de ledende entreprenørene i Nord-Norge, og er organisert med hovedkontor i Tromsø, og avdelingskontorer i Alta, Kirkenes, Bardufoss, Finnsnes, Harstad, Stokmarknes og Narvik.

Selskapet har siden oppstarten i 1922 vært i kontinuerlig utvikling, både i forhold til antall ansatte og kompetanse og mengden oppdrag og kompleksitet.

Vi utfører alle typer entrepriser i offentlig og privat sektor, og jobber både med nybygg og rehabilitering. Typiske prosjekter er leilighetsbygg, boliger, skoler og barnehager, kultur- og idrettsbygg, hotell, kontor- og næringsbygg, helse- og omsorgsbygg, industribygg, kaier og mindre broer.

I tillegg utfører vi også oppdrag innen service, rehabilitering og ombygging på alle typer bygg.

Våre medarbeidere er vår viktigste ressurs og vi har et stort antall høyt kvalifiserte håndverkere innen betong, tømring og snekring.

Vi har også bred erfaring i å jobbe med prosjekter, fra utvikling og prosjektering i startfasen til gjennomføring og ferdigstillelse. Våre erfarne ingeniører og tegnere kan bistå deg i å utvikle ditt prosjekt nøyaktig slik du ønsker.

Peab Bjørn Bygg er en engasjert samfunnsbygger med sterk forankring i Nord-Norge, og snart 100 års erfaring i bransjen.

Selskapet har i dag ca 420 ansatte og en omsetning på 1, 4 milliarder. Lokalisert i Tromsø, Bardufoss, Narvik, Finnsnes, Harstad, Stokmarknes, Alta og Kirkenes.

ISO-sertifisering

Peab Bjørn Bygg er ISO-sertifisert innen områdene kvalitet, ytre miljø og arbeidsmiljø og helse.

QB Magasin

QB Magasin er et magasin fra Peab i Nord som inneholder artikler og informasjon om vår virksomhet i Nord-Norge.

Peabs håndtering av personopplysninger

For Peab er det viktig at du skal føle deg trygg på at vi behandler
personopplysningene dine på en sikker og lovlig måte.

Mer informasjon
Vi bruker cookies. Du aksepterer bruk av informasjonskapsler ved bruk av dette nettstedet.