Bjørn Bygg festival

Velkommen til Bjørn Bygg festival i Birtavarre! Det var her det hele startet for 100 år siden. Derfor er vi stolte av å legge hovedfeiringen av vårt hundreårsjubileum nettopp hit. Her skal vi feire 100 år som lokal samfunnsbygger i Nord-Norge.

Festivalområdet er rundt Birtavarre camping som ligger i naturskjønne omgivelser sentralt i bygda. Her blir det underholdning, marked, servering av mat og drikke og mye annet. Detaljene ligger i programmet.

Området er et ypperlig utgangspunkt for aktiviteter, og det vil være mulig å gå eller sykle inn dalen sammen med lokale guider. Det er også mulighet for å prøve strikkhopping fra Gorsabrua.

Fredag blir det enkel servering på kvelden, og lørdag serveres det lunsj både på festivalcampen og oppe i Ankerlia der gruvene var. På kvelden blir det konserter, dans og servering av grillmat.

Hele bygda gleder seg til vi kommer; Husfliden har marked både fredag og lørdag, Petter på Gorsabrua har satt av tid om noen vil hoppe i strikk, Øyvind på campingen har fyr i stampen og badstua fra fredag ettermiddag. Bygdas store helter Violet Road har vært booket i et helt år, og er superklare til å spille for oss. Og de kommer ikke alene, både Julie Alapnes og Emil Karlsen er med, og enda er det flere navn på lista! 

Dette kan du ikke gå glipp av! Invitasjonen gjelder for alle Peab-ansatte i nord m/partner.

For mer informasjon om hva som skjer i Birtavarre, se program og praktisk informasjon. 

Program med klokkeslett kommer i løpet av sommeren, så følg med! 

Påmelding her

Vi bruker cookies. Du aksepterer bruk av informasjonskapsler ved bruk av dette nettstedet.