Bjørn Bygg festival

Velkommen til Bjørn Bygg festival i Birtavarre! Det var her det hele startet for 100 år siden. Derfor er vi stolte av å legge hovedfeiringen av vårt hundreårsjubileum nettopp hit. Her skal vi feire 100 år som lokal samfunnsbygger i Nord-Norge.

Festivalområdet er rundt Birtavarre camping som ligger i naturskjønne omgivelser sentralt i bygda. Her blir det underholdning, marked, servering av mat og drikke og mye annet. Detaljene ligger i programmet.

Området er et ypperlig utgangspunkt for aktiviteter, og det vil være mulig å gå eller sykle inn dalen sammen med lokale guider. Det er også mulighet for å prøve strikkhopping fra Gorsabrua.

Fredag blir det enkel servering på kvelden, og lørdag serveres det lunsj både på festivalcampen og oppe i Ankerlia der gruvene var. På kvelden blir det konserter, dans og servering av grillmat.

Hele bygda gleder seg til vi kommer; Husfliden har marked både fredag og lørdag, Petter på Gorsabrua har satt av tid om noen vil hoppe i strikk, Øyvind på campingen har fyr i stampen og badstua fra fredag ettermiddag. Både Bats of Congress, Julie Alapnes og Emil Karlsen er klar til å spille for oss, og enda er det flere navn på lista! 

Dette kan du ikke gå glipp av! Invitasjonen gjelder for alle Peab-ansatte i nord m/partner.

For mer informasjon om hva som skjer i Birtavarre, se program og praktisk informasjon. 

Sjekk også Facebook for oppdateringer

Program med klokkeslett kommer i løpet av sommeren, så følg med! 

Påmelding her

Endring i din påmelding:
Kontakt julie@vican.no hvis du vil legge til noe eller gjøre endringer i din bestilling.