Eiendomsutvikling Nord

Peab Eiendomsutvikling Nord er en moderne og fremtidsrettet utbygger.

Vi utvikler og selger boliger i egen regi i Troms og Finnmark, og har solid erfaring innen eiendomsutvikling. Vi besitter god kompetanse på alle ledd i utviklingsprosessen; vurdering og kjøp av tomter, regulering, utvikling og ledelse, markedsføring og salg.

I Tromsø har vi blant annet bygd Teaterkvarteret, Vestre Mortensnes, Bukken og Gamlegård. I tillegg har vi hatt feltutbygginger i Hamna og på Kaldslett. Nå bygger vi Himmel & Hav, Solligrenda og Fløifjell. I Harstad holder vi på med Trondenes Boligpark og i Finnmark bygger vi Storsvingen og Breverudtunet.

Boliger for salg

Skir Bolig, Tromsø

Skir er det siste boligprosjektet på Strandkanten rett sør for Tromsø sentrum. Første byggetrinn består av rekkehus ytterst på kaikanten og flotte leiligheter med uforstyrret utsikt mot Tromsøsundet. Prosjektet har i alt 178 boenheter med fantastisk beliggenhet ut i sundet, sentrumsnært og sørvendt. I området blir også store uteområder.

Trondenes boligpark Harstad

Trondenes boligpark ligger i rolige, naturskjønne omgivelser bare få meter fra havet. Og samtidig nært til det meste av det du trenger. En unik kombinasjon. Nå i siste byggetrinn kommer det to nye hus med ti leiligheter i hver blokk.

Storsvingen, Hammerfest

Storsvingen er lokalisert i et solrikt område med fantastisk utsikt, og nærhet til gode friluftsområder med turstier og lysløype. Hele prosjektet består av 25 selveierleiligheter som ligger i henholdsvis 1. til 5. etasje. Kjelleretasjen består av garasjeplasser. 20 av leilighetene vil få innglasset balkong.

Fløifjell, Tromsø

Fløifjell borettslag ligger flott til i overgangen mellom bebyggelse og naturskjønne Fløyfjell langs Storbakkvegen. Boligene ligger høyt i terrenget med fantastisk utsikt over Tromsøysundet til Tromsøya og Store Grindøya mot vest.

Himmel & Hav, Tromsø

Boligene i Himmel&Hav har en enestående beliggenhet. Med sin plassering ut mot det vakre Tromsøsundet og med kun 10-12 minutters gange til byen får man bokstavelig alt på en gang: Utsikt mot sundet og havet, strålende solforhold og umiddelbar nærhet til byens liv og tilbud.

Solligrenda, Tromsø

Peab Bjørn Bygg er stolte av å presentere et nytt boligprosjekt i Tromsø. Som en vital bedrift inne i sitt 94. år i landsdelen, er vi nå glade for å vende tilbake til våre historiske røtter og bygge små trivelige trehus for aktive mennesker, spesielt tilpasset de yngste av våre samfunnsborgere.

Kontaktperson

Stig Tore Johnsen

Adm dir Peab Eiendomsutvikling Nord

Telefon: +47 913 06 411
Vi bruker cookies. Du aksepterer bruk av informasjonskapsler ved bruk av dette nettstedet.