Eiendomsutvikling Nord

Peab Eiendomsutvikling Nord er en moderne og fremtidsrettet utbygger.

Vi utvikler og selger boliger i egen regi i Troms og Finnmark, og har solid erfaring innen eiendomsutvikling. Vi besitter god kompetanse på alle ledd i utviklingsprosessen; vurdering og kjøp av tomter, regulering, utvikling og ledelse, markedsføring og salg.

I Tromsø har vi blant annet bygd Teaterkvarteret, Fløifjell, Solligrende og Himmel & Hav. I tillegg har vi hatt store feltutbygginger i Hamna og på Kaldslett. Nå bygger vi  Skir, Nordbyen og Norheim. I Harstad holder vi på med Trondenes Boligpark.

Boliger for salg

Norheim Bolig, Tromsø

Norheim blir et nytt boligfelt på sør-vest siden av Tromsøya mellom Fagereng og Holt, bestående av eneboliger og leiligheter. Boligene har moderne arkitektur og praktiske løsninger. Nyt svært gode solforhold i en ellers hektisk hverdag. Det blir flotte felles uteområder og lekeplasser som både små og store kan benytte seg av.

Vigør: Boliger for framtiden, Tromsø

Vigør er tilpasset en godt voksen målgruppe. Velger du å bo i et av våre Vigør-konsepter kan du være trygg på at du investerer godt i din egen framtid. Vi har utviklet fleksible og smarte velferdsteknologiske løsninger som gjør at både boligen og miljøet rundt er tilrettelagt for å vare livet ut. Hjemmet kan utvikle seg i takt med at behovene endre

Bo på Trondenes, Harstad

I Bo på Trondenes i Harstad får alle leiligheter panoramautsikt som skifter hele døgnet, 365 dager i året. I fredelige omgivelser, omgitt av vakker natur har Bo på Trondenes en unik beliggenhet. Alle leilighetene får blant annet innglasset balkong som kan benyttes året rundt og nydelig utsikt til storslagen natur - sommer som vinter.

Skir Bolig, Tromsø

Skir er det siste boligprosjektet på Strandkanten rett sør for Tromsø sentrum. Første byggetrinn består av rekkehus ytterst på kaikanten og flotte leiligheter med uforstyrret utsikt mot Tromsøsundet. Prosjektet har i alt 180 boenheter med fantastisk beliggenhet ut i sundet, sentrumsnært og sørvendt. I området blir også store uteområder.

Fri Sikt, Ålesund

Fri sikt ligger i et skrånende, sydvendt amfi med storslått utsikt over borgundfjorden og sunnmørsalpene, himmel, øyer, fjord og fjell. Her kommer eksklusive leiligheter i vannkanten ved Volsdalsberga.

Himmel & Hav, Tromsø

Boligene i Himmel&Hav har en enestående beliggenhet. Med sin plassering ut mot det vakre Tromsøsundet og med kun 10-12 minutters gange til byen får man bokstavelig alt på en gang: Utsikt mot sundet og havet, strålende solforhold og umiddelbar nærhet til byens liv og tilbud.

Kontaktperson

Kristian Høines Mathisen

Regionsjef Peab Eiendomsutvikling Nord

Telefon: +47 995 05 947
Vi bruker cookies. Du aksepterer bruk av informasjonskapsler ved bruk av dette nettstedet.