Eiendomsutvikling Nord

Peab Eiendomsutvikling Nord er en moderne og fremtidsrettet utbygger.

Vi utvikler og selger boliger i egen regi i Troms og Finnmark, og har solid erfaring innen eiendomsutvikling. Vi besitter god kompetanse på alle ledd i utviklingsprosessen; vurdering og kjøp av tomter, regulering, utvikling og ledelse, markedsføring og salg.

I Tromsø har vi blant annet bygd Teaterkvarteret, Vestre Mortensnes, Bukken og Gamlegård. I tillegg har vi hatt feltutbygginger i Hamna og på Kaldslett. Nå bygger vi Himmel & Hav, Solligrenda og Fløifjell. I Harstad holder vi på med Trondenes Boligpark og i Finnmark bygger vi Storsvingen og Breverudtunet.

Boliger for salg

Nordheim Bolig

Norheim blir et nytt boligfelt på sør-vest siden av Tromsøya mellom Fagereng og Holt, bestående av eneboliger og leiligheter. Boligene har moderne arkitektur og praktiske løsninger. Nyt svært gode solforhold i en ellers hektisk hverdag. Det blir flotte felles uteområder og lekeplasser som både små og store kan benytte seg av.

Skir Bolig, Tromsø

Skir er det siste boligprosjektet på Strandkanten rett sør for Tromsø sentrum. Første byggetrinn består av rekkehus ytterst på kaikanten og flotte leiligheter med uforstyrret utsikt mot Tromsøsundet. Prosjektet har i alt 180 boenheter med fantastisk beliggenhet ut i sundet, sentrumsnært og sørvendt. I området blir også store uteområder.

Fri Sikt, Ålesund

Fri sikt ligger i et skrånende, sydvendt amfi med storslått utsikt over borgundfjorden og sunnmørsalpene, himmel, øyer, fjord og fjell. Her kommer eksklusive leiligheter i vannkanten ved Volsdalsberga.

Storsvingen, Ishavsbyen

Storsvingen er lokalisert i et solrikt område med fantastisk utsikt, og nærhet til gode friluftsområder med turstier og lysløype. Blokk E består av 25 selveierleiligheter der alle nå er utsolgt. Nytt prosjekt, Blokk D kommer for salg snart!

Himmel & Hav, Tromsø

Boligene i Himmel&Hav har en enestående beliggenhet. Med sin plassering ut mot det vakre Tromsøsundet og med kun 10-12 minutters gange til byen får man bokstavelig alt på en gang: Utsikt mot sundet og havet, strålende solforhold og umiddelbar nærhet til byens liv og tilbud.

Solligrenda, Tromsø

Peab Bjørn Bygg er stolte av å presentere et nytt boligprosjekt i Tromsø. Som en vital bedrift inne i sitt 94. år i landsdelen, er vi nå glade for å vende tilbake til våre historiske røtter og bygge små trivelige trehus for aktive mennesker, spesielt tilpasset de yngste av våre samfunnsborgere.

Kontaktperson

Stig Tore Johnsen

Adm dir Peab Eiendomsutvikling Nord

Telefon: +47 913 06 411
Vi bruker cookies. Du aksepterer bruk av informasjonskapsler ved bruk av dette nettstedet.