Bolig til salgs

Finn ditt nye hjem! Nedenfor finner du oversikt over alle våre prosjekter som er for salg.

Ved å trykke på det enkelte prosjektet får du mer informasjon om hva som er ledig i det aktuelle prosjektet.

Fant du ikke drømmehjemmet?
Registrer deg i kontaktskjemaet nederst på siden, så tar vi kontakt med deg for en prat om mulige fremtidige prosjekter som kan passe deg.

Om du har spørsmål, kontakt oss på telefon eller send inn skjema nederst på siden.

Boliger for salg

Skir Bolig, Tromsø

Skir er det siste boligprosjektet på Strandkanten rett sør for Tromsø sentrum. Første byggetrinn består av rekkehus ytterst på kaikanten og flotte leiligheter med uforstyrret utsikt mot Tromsøsundet. Prosjektet har i alt 180 boenheter med fantastisk beliggenhet ut i sundet, sentrumsnært og sørvendt. I området blir også store uteområder.

Fri Sikt, Ålesund

Fri sikt ligger i et skrånende, sydvendt amfi med storslått utsikt over borgundfjorden og sunnmørsalpene, himmel, øyer, fjord og fjell. Her kommer eksklusive leiligheter i vannkanten ved Volsdalsberga.

Storsvingen, Ishavsbyen

Storsvingen er lokalisert i et solrikt område med fantastisk utsikt, og nærhet til gode friluftsområder med turstier og lysløype. Blokk E består av 25 selveierleiligheter der alle nå er utsolgt. Nytt prosjekt, Blokk D kommer for salg snart!

Himmel & Hav, Tromsø

Boligene i Himmel&Hav har en enestående beliggenhet. Med sin plassering ut mot det vakre Tromsøsundet og med kun 10-12 minutters gange til byen får man bokstavelig alt på en gang: Utsikt mot sundet og havet, strålende solforhold og umiddelbar nærhet til byens liv og tilbud.

Solligrenda, Tromsø

Peab Bjørn Bygg er stolte av å presentere et nytt boligprosjekt i Tromsø. Som en vital bedrift inne i sitt 94. år i landsdelen, er vi nå glade for å vende tilbake til våre historiske røtter og bygge små trivelige trehus for aktive mennesker, spesielt tilpasset de yngste av våre samfunnsborgere.

Registrer deg her

Salgskonsulent

Ingvild Bratterud

Salgskonsulent, Peab Eiendomsutvikling Nord AS

Telefon: +47 469 60 555

Kathrine Sørensen

Boligkonsulent

Vi bruker cookies. Du aksepterer bruk av informasjonskapsler ved bruk av dette nettstedet.