Bolig til salgs

ÅPEN VISNINGSDAG LØRDAG 17 FEBRUAR

Møt oss på Fløifjell, Solligrenda eller Himmel & Hav. 12:00 - 15:00.

Vi får mange henvendelser om våre boligprosjekter. Derfor inviterer vi til en åpen visningsdag på tre av våre populære prosjekter.

Her er det mye å velge mellom, enten du er på utkikk etter en smart 2-roms leilighet eller dere er en familie som vil ha bolig med gode leieinntekter. 

Om du har spørsmål, kontakt oss på telefon eller send inn skjema nederst på siden.

Boliger for salg

Skir Bolig, Tromsø

Skir er det siste boligprosjektet på Strandkanten rett sør for Tromsø sentrum. Første byggetrinn består av rekkehus ytterst på kaikanten og flotte leiligheter med uforstyrret utsikt mot Tromsøsundet. Prosjektet har i alt 178 boenheter med fantastisk beliggenhet ut i sundet, sentrumsnært og sørvendt. I området blir også store uteområder og publikums

Nedre Holtet, Harstad

Nedre Holtet er lokalisert på Hals i Medkila, med nærhet til havet og flotte uteområder. Prosjektet består av 32 boenheter fordelt som eneboliger, bolig i rekke, tomannsboliger og leiligheter. Boenheter fra 62 til 165 m. Boligene får en felles lekeplass og det er kort vei til skole, barnehage, matbutikker med mer.

Storsvingen, Hammerfest

Storsvingen er lokalisert i et solrikt område med fantastisk utsikt, og nærhet til gode friluftsområder med turstier og lysløype. Hele prosjektet består av 25 selveierleiligheter som ligger i henholdsvis 1. til 5. etasje. Kjelleretasjen består av garasjeplasser. 20 av leilighetene vil få innglasset balkong.

Fløifjell, Tromsø

Fløifjell borettslag ligger flott til i overgangen mellom bebyggelse og naturskjønne Fløyfjell langs Storbakkvegen. Boligene ligger høyt i terrenget med fantastisk utsikt over Tromsøysundet til Tromsøya og Store Grindøya mot vest.

Himmel & Hav, Tromsø

Boligene i Himmel&Hav har en enestående beliggenhet. Med sin plassering ut mot det vakre Tromsøsundet og med kun 10-12 minutters gange til byen får man bokstavelig alt på en gang: Utsikt mot sundet og havet, strålende solforhold og umiddelbar nærhet til byens liv og tilbud.

Solligrenda, Tromsø

Peab Bjørn Bygg er stolte av å presentere et nytt boligprosjekt i Tromsø. Som en vital bedrift inne i sitt 94. år i landsdelen, er vi nå glade for å vende tilbake til våre historiske røtter og bygge små trivelige trehus for aktive mennesker, spesielt tilpasset de yngste av våre samfunnsborgere.

Registrer deg her

Salgskonsulent

Ingvild Bratterud

Salgskonsulent, Peab Eiendomsutvikling Nord AS

Telefon: +47 469 60 555

Øystein Balteskard

Salgskonsulent, Peab Eiendomsutvikling Nord AS

Telefon: +47 91347909
Vi bruker cookies. Du aksepterer bruk av informasjonskapsler ved bruk av dette nettstedet.