Solligrenda, Tromsø

Peab Bjørn Bygg er stolte av å presentere et nytt boligprosjekt i Tromsø. Som en vital bedrift inne i sitt 94. år i landsdelen, er vi nå glade for å vende tilbake til våre historiske røtter og bygge små trivelige trehus for aktive mennesker, spesielt tilpasset de yngste av våre samfunnsborgere.

Prosjektet har vi jobbet frem sammen med vår samarbeidspartner Senja Element AS, og vi er i alle fall begeistret over det vi har fått til, håper du blir det samme. Sammen med våre mange hundre lokalt ansatte håndverkere og lærlinger, så kan vi love et prosjekt med fokus på faglig stolthet og kvalitet for deg som fremtidig boligeier.

Solligrenda består av eneboliger i kjede og rekkehus, leiligheter med 1 til 3 soverom, og selges som selveierbolig med eiet tomt.

Prosjektet består av inntil 72 boenheter fordelt på 52 bygg. Prosjektet blir gjennomført i to eller tre byggetrinn. Første byggetrinn har totalt 30 boenheter fordelt på 24 hus, mens resterende byggetrinn har maksimalt 42 boliger fordelt på 28 hus. Ved ferdigstillelse vil byggetrinnene fremstå som et helhetlig byggefelt.

Les mer solli-grenda.no

Beskrivelse
Boliger
Byggetid
2017-2019
Kontraktssum
89 MNOK eks mva
Kunde
Kaldslettneset AS
Arkitekt
Senja Element/Bjørn Bygg
Vi bruker cookies. Du aksepterer bruk av informasjonskapsler ved bruk av dette nettstedet.