Praktisk informasjon

Vi har leid hele Camp Birtavarre, og håper at ALLE ansatte blir med, og at flest mulig vil bo på campingen. Her er det noen hytter av enkel standard, masse plass til telt og caravan, i tillegg til soveplasser i lavvo.

Transport:
For å komme deg til Birtavarre kan du enten ta buss, eller kjøre selv. Hvis du kjører du selv, snakk med en kollega og kjør sammen. Det er både hyggelig og økonomisk! 

Ca kjøretid fra:

  • Tromsø 2 t 30 min
  • Harstad 4 t 30 min
  • Narvik 3 t 40 min
  • Bardufoss 2 t 10 min
  • Finnsnes 2 t 30 min
  • Alta 3 t 20 min

Overnatting:
Vi har leid Camp Birtavarre som har 14 hytter og et servicehus i tillegg til et stort område for telt. Campingen ligger nydelig til ved elva og har både badestamp og badstu! I tillegg er det god plass til caravan og telt eller lavvo.

Dusj og toalett:
Det er dusjer og toalett på campingen. I tillegg blir det festivaltoaletter tilgjengelig. Vi jobber også med muligheten for å leie et garderobeanlegg. 

Parkering:
Om du har bobil får du ha den på campingen. Hvis det blir veldig fullt, kan det være at dere med telt og/eller campingvogn må parkere bilen på egen oppsatt parkeringsplass. Dette er gratis.

Strøm til Caravan:
Ved påmelding vet vi hvor mange caravan vi har, og setter opp strøm etter behov. 

Bespisning:
Alle sørger for sin egen frokost. 
Lunsj er inkludert lørdag og søndag
Middag er inkludert fredag og lørdag 

Klokkeslett kommer.

Drikke:
Det blir salg av Bjørn Brygg og andre drikkevarer inne på konsertområdet. På grunn av skjenkebevilling er det ikke tillat å nyte medbrakt drikke her. 

Hvor skjer hva: 
Det blir aktiviteter i området rundt campingen, og inn i dalen. Ta gjerne med egen sykkel om du vil. Konsertene er på Campingen. 

For mer informasjon om ulike aktiviteter, se Program Birtavarre

Usikker på hva du vil melde deg på av aktiviteter nå? 
kontakt julie@vican.no for endring av din bestilling på et senere tidspunkt.

 

Vi bruker cookies. Du aksepterer bruk av informasjonskapsler ved bruk av dette nettstedet.