UiT, Campus Harstad

I forbindelse med utvidelse av kantine og kjøkken har vi bygget den nye kantinen for UiT Campus Harstad. Ombyggingsdelen var på ca 400 kvadratmeter og nybygget på ca 500.

Bygget er lokalisert på kaikanten i Harstad, og har nydelig utsikt mot havet. Nybyygget har fasade i glass og stål og inneholder kantine over to etasjer. I andre etasje er det også en flott kaffebar.

De eksisterende teglveggene er synlige, og som utsmykking er det benyttet plater med akustikkdemping dekorert med bilder tatt av den lokale fotografen Trym Ivar Bergsmo.

På glulvet er det benyttet teppeflis.

Bygget har også fått ny heis montert.

I byggets gamle del ble de fleste veggene er revet, og nye satt opp. Store deler av gulvet ble også meislet opp for å legge nytt vann og avløp.

Den gamle delen består av nytt kjøkken med tilhørende rom som kjøle- og fryserom, grovkjøkken, oppvask og andre rom. Her er det også nye personalgarderomber og toaletter, spiserom, lager, kontor, og et stort serveringsområde.

I andre etasje ble det byttet vinduer, og det ble også laget nye toaletter.

 

 

Adresse
Havnegata 5
Beskrivelse
Tilbygg og ombygging
Byggetid
2016
Kontraktssum
22 MNOK
Kunde
Statsbygg
Arkitekt
A3 Arkitektkontor
Vi bruker cookies. Du aksepterer bruk av informasjonskapsler ved bruk av dette nettstedet.