Evenes skole og flerbrukshall

Peab Bjørn Bygg var totalentreprenør for byggingen av Evenes skole og flerbrukshall på Liland. Oppdragsgiver var Evenes kommune, og kontrakten hadde en verdi på ca. 193 MNOK eks. mva.

Prosjektet omfattet oppføring av en ny skole for 1. til 10. trinn, og ny flerbrukshall med svømmehall. I tillegg har vi rehabilitert eksisterende administrasjons- og skolebygg. Kontrakten omfattet også riving av eksisterende barneskole og idrettshall, samt bygging av nærmiljøanlegg/uteskole og omlegging av vann og avløp.

− Denne kontrakten var viktig for oss, og vi setter stor pris på tilliten fra byggherren. Å bygge samfunnsinstitusjoner som er så viktige i våre lokalsamfunn er noe av det som gir størst mening for et selskap som Peab Bjørn Bygg, med vår visjon om å forbedre hverdagen der livet leves, sier administrerende direktør Gro Skaar Knutsen i Peab Bjørn Bygg.

Den nye skolen og flerbrukshallen er bygget i massivtre. Vi har de siste årene hatt flere store massivtreprosjekter, blant annet Alta omsorgssenter på totalt 24 000 m2, og Hadsel videregående skole i Stokmarknes.

 

Beskrivelse
Nybygg og rehab
Byggetid
2019 - 2021
Kontraktssum
193 MNOK
Kunde
Evenes kommune
Arkitekt
MDH Arkitekter