Søkeresultat

"" gav 253 treffer

Ledig stilling Fibertekniker, Peab Anläggning AB, Region Väst, Uddevalla

Peab Anläggning satsar vidare på fiberutbyggnaden i Västra Götaland. Motiveras du av mötet med andra människor och innovation? Då kanske du är vår nya fibertekniker, läs vidare och skicka in din ansökan redan idag. Om tjänsten som Fibertekniker So...

Entreprenør

Peab Bjørn Bygg har virksomhet innen boliger, næringsbygg og anlegg.

Byggservice

Våre Byggservice-avdelinger i Tromsø, Harstad og Narvik utfører alle type prosjekter, både for privatkunder og proffmarkedet.

Eiendomsutvikling Nord

Peab Eiendomsutvikling Nord er en moderne og fremtidsrettet utbygger.

Bolig til salgs

Finn ditt nye hjem! Nedenfor finner du oversikt over alle våre prosjekter som er for salg.

Jobb og karriere

Peab Bjørn Bygg er en av de største entreprenørbedriftene i Nord-Norge, og en spennende og attraktiv arbeidsplass for flere yrkesgrupper. Som ansatt hos oss blir du delaktig i arbeidet med å bygge fremtidens bærekraftige samfunn.

Kontakt

Peab Bjørn Byggs hovedkontor, og ligger i Tromsø. I tillegg har vi distrikstkontorer i Alta, Kirkenes, Harstad, Narvik og på Bardufoss.

Om oss

Peab Bjørn Bygg er en av de ledende entreprenørene i Nord-Norge, og er organisert med hovedkontor i Tromsø, og avdelingskontorer i Alta, Kirkenes, Bardufoss, Harstad og Narvik.

Våre prosjekter

Her finner du ett utvalg av våre prosjekter som for eksempel boliger, barnehager, skoler, næringsbygg, hotell og sykehus med mer.

Byggservice Harstad og Narvik

Vi utfører etterisolering, skadeutbedring, renovering, tilbygg, mur, puss, flisarbeid og mye mer. Service- og håndverksavdelingen ledes av Odd Runar Rognan.

Profilfarger i Peab

Her finner du fargekoder for Peabs profilfarger.

Skrifttype i Peab

Typografien er en av de tre viktige grunnpilarene i Peabs grafiske profil. Det er derfor viktig å alltid benytte rett skrifttype i vår kommunikasjon.

Jobbe i Peab Bjørn Bygg

Peab Bjørn Bygg er en av de største entreprenørbedriftene i Nord-Norge, og en spennende og attraktiv arbeidsplass med lokal forankring. Vi satser på lærlinger og egne håndverkere som bor og lever i området hvor vi har aktivitet.

Tromsø

E-post firmapost@bjorn.no

Kirkenes

E-post firmapost@bjorn.no

Kjerneverdier

Jordnær, Utviklende, Personlig og Pålitelig - dette er Peabs kjerneverdier som hele vår merkevare bygger på. Kjerneverdiene beskriver hvordan vi er som personer, hva vi står for, hvordan vi jobber, hva vi kan oppnå og hvordan vi vil bli oppfattet. I alle deler av virksomheten jobber vi aktivt med våre kjerneverdier.

Internmagasin Peab i Nord

Peab i nord har fått nytt internmagasin. Det skal utgis to ganger i året, og vil ha fokus på områder som er viktige for oss alle sammen. Det skal også gi oss litt mer kunnskap om hverandres hverdag.

Kjernevirksomheten

Peab skal være en trygg og kompetent samarbeidspartner. Vi skal ha en sterk, lokal tilstedeværelse som gjennomgående leverer kvalitet og gjør kundens interesse til vår.

Klima og miljø

Peabs ambisjon er å ta ansvar for egen miljøpåvirkning i hele verdikjeden. Vi fokuserer på å redusere virksomhetens klimapåvirkning, sikre en så materialeffektiv virksomhet som mulig og aktivt arbeide med utfasing av miljø- og helseskadelige stoffer.

Medarbeiderne bidrar til Peabs vekst

Å tiltrekke, rekruttere, beholde og utvikle medarbeidere er avgjørende for Peabs konkurransekraft både på kort og lang sikt. Sammen jobber vi for at Peab skal kjennetegnes av utviklingsmuligheter, mangfold, likestilling, et godt lederskap og et sikkert arbeidsmiljø. På den måten skal vi kunne tilby bransjens beste arbeidsplass.

template
template

template

template

template

template

Beskrivelse
template
Byggetid
template
Kunde
template
Kontraktssum
template
Arkitekt
template
Grunnarbeid
template
template
template
template
template
template
template
template
template
template
template
template
template
Vi bruker cookies. Du aksepterer bruk av informasjonskapsler ved bruk av dette nettstedet.