Anleggsleder, Østlandet

Søkes til Østlandet

Vil du ha en variert og interessant hverdag, ha det gøy på jobben med mulighet for utvikling? Da kan du bli med oss i Peab Anlegg AS som er et solid selskap hvor vi søker 2 anleggsledere til vår avdeling på Kløfta.

Peab tilbyr muligheter til personlig utvikling i en bedriftskultur som bygger på respekt for likeverd, og et nært forhold til våre kjerneverdier Jordnær, Utviklende, Personlig og Pålitelig. Vi er overbeviste om at verdiene bidrar til at vi jobber bra sammen, at vi utvikler oss og har det gøy på jobben.

Du vil trives og utvikle deg hos oss.

Du vil oppleve å få en reell innflytelse, god takhøyde for diskusjoner og kort vei til beslutninger. Vi er opptatte av respekt for hverandre, våre kunder og samarbeidspartnere. Vi har et godt omdømme, godt nettverk og stor variasjon i våre oppdrag. I Peab Anlegg heier vi på våre kolleger og medarbeidere, og legger til rette for at du skal kunne gjøre karriere.

Vil du ha myndighet og ansvar?

Som anleggsleder hos Peab Anlegg på Kløfta vil du ha den daglige ansvaret på byggeplass med hovedfokus på KS/HMS, fremdrift og økonomi. Du vil ha ansvaret for avviks -og endringsmeldinger og ikke minst være bedriftens representant på byggeplass, kontakt med byggherre, offentlige myndigheter og underentreprenører. Du må ha fokus på leveranse i henhold til kontrakt, planlegge riggplan, bemanningsplaner og fremdriftsplaner. Du har ansvar for økonomi - time og kostnadskontroll kalkyler, bestilling av varer, at fremdriftsplaner følgens, i tillegg til at du følger opp HMS, YM og KS planer. Du vil ha myndighet til å ta økonomiske ansvar i samråd med byggherren. Det er din oppgave å lede arbeidsplassen herunder overlevering og oppfølgning av kunden. Rapportering er til prosjektleder.

Er du eller vil du bli en god anleggsleder;

Vi ser etter deg som har stort engasjement og kommuniserer godt med dine kolleger Du er genuint opptatt av fremdrift og god planlegging, og har evne og vilje til å få prosjektteamet til å trekke i samme retning.  Som anleggsleder hos oss er du empatisk og tydelig i din ledelse, på en måte som motiverer dine medarbeiderne. Du er strukturert, kreativ og ikke minst løsningsorientert. Har du godt humør og forstår at resultatene teller har vi veldig lyst å prate med deg.

Du vil lykkes dersom du ønsker å vokse inn i en rolle eller har; 

  • Minimum 2-6 års erfaring innen anleggsledelse fra entreprenørvirksomhet innen anlegg, med dokumenterte resultater
  • Ingeniør, teknisk fagskole minimum bachelor innen bygg og anlegg
  • Gode kunnskap om betong er ønskelig
  • Gode kunnskaper om grunnforhold
  • Gjerne inngående kjennskap til BIM
  • Ledererfaring

Søkanden til stillingen sendes til vår samarbeidspartnere i Dynamic People via denne linken: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationForm/SinglePageApplicationForm.aspx?cid=1756&departmentId=19004&ProjectId=143663&MediaId=4615

Ikke vent med å søke, vi behandler søknader fortløpende 

Søknadsfrist 31.08.2019


Flere ledige stillinger

Vi bruker cookies. Du aksepterer bruk av informasjonskapsler ved bruk av dette nettstedet.